09-01-11

Nieuwjaarsdrink vzw Tussen Berg en Dal

Prijsuitreiking kerstverlichtingswedstrijd en

 Nieuwjaarsdrink vzw Tussen Berg en Dal

DSC_4438 2.jpg


podcast

Op zaterdag 8 januari ging voor de derde keer de Nieuwjaarsreceptie door in een verwarmde tent op de parking van de Sint-Lambertuskerk. Dit gebeuren werd georganiseerd door de vzw Tussen Berg en Dal. Ondanks fikse regenbuien kwamen toch zo'n tweehonderd mensen, jong en oud, hun Nieuwjaarswensen uitwisselen tijdens het nuttigen van een drankje.

In de verwarmde tent kon men genieten van een optreden van lokaal accordeontalent, die met hun deuntjes zorgden voor een bijzondere sfeer. Om 21 uur werden de prijswinnaars van de derde editie Kerstverlichtingswedstrijd, waarbij de mooiste kerstverlichting van Oedelem werd verkozen. Een vierkoppige jury had de huizen van alle deelnemers bezocht en punten toegekend voor inspanning, creativiteit en originaliteit.

Uiteindelijke werden vijf prijzen toegekend. Alle laureaten ontvingen prijzenpakketten geschonken door de Oedelemse handelaars. Als laureaat kwam Luc Hosseel, Hoge AKker 1 uit de bus.Hij werd gevolgd door Olivier Demeulenaere, Oudeputstraat 23; Marc en Hilde Puype-Decoster, Meulestraat 26, Carine D'hoore uit De Lange Stukken 7 en Arlette Arickx uit de Sijselestraat 80.

 

Hier sfeer beelden van de leuke avond.


 
 



n.